De Trouwste Beursbezoekers Worden Beloond

Wie regelmatig de online reisbeurs Virtualtravelfair.be bezoekt, zal zijn trouw na verloop van tijd beloond zien. De beursorganisatie lanceerde zopas immers een uniek creditsysteem.

Wie een gratis beursticket aanmaakt, krijgt al meteen 10 credits. Telkens een bezoeker nadien inlogt, een nieuwe beursstand bezoekt, nieuwsberichten over de beurs leest of zoekt in de database van standhouders, scoort hij/zij extra credits.

De trouwste bezoekers zullen na verloop van tijd worden beloond. Zij kunnen bv. real-life events gratis bijwonen of zullen een extra deelnamekans krijgen bij wedstrijden.

De organisatie licht de reden van deze werkwijze toe: “Deze virtuele reisbeurs is in de eerste plaats een dynamische beurs met telkens nieuwe standhouders, nieuwe promo-acties, nieuwe wedstrijden en nieuwe items in de goodie-bags. Dit is een beurs die je regelmatig kunt, mag en moét bezoeken. Een onmisbare tool die je begeleidt bij je vakantieplannen, met de standhouders letterlijk some clicks away. Het ticket voor de bezoekers is gratis en onbeperkt bruikbaar. Daarom willen we onze trouwste bezoekers dan ook belonen door middel van deze speelse incentive. Bezoekers zijn niet verplicht om actief bij te dragen aan bv. het reisforum. Alleen al regelmatig rondlopen in de virtuele beurs volstaat om een goede reputatie op te bouwen en als topfan gecatalogeerd te worden.”